Post by ligitheslaical on Feb 7, 2022 6:53:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها توکن ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
Zombie War Idle Defense Game કેઝ્યુઅલ fafz
Angry Birds Friends از مجموعه جذاب بازی پرندگان خشمگین است که طرفداران زیادی در دنیا دارد. در این نسخه از بازی می توانید با دوستان خود در فیسبوک رقابت کنید
آخرین آپدیت این بازی را خراب کرد. چیزی جز انجماد و اشکالات و گرافیک کودکانه به نظر نمی رسد. 8+ سال بازی و نزدیک به پایان کار با آن هستم. Rovio آیا شما حتی این بررسی ها را می خوانید؟ از زمان "به روز رسانی" مورد خوبی ندیده ام. به روز رسانی؛ آنها برخی از اشکالات را برطرف کردند، از 1 به 3 ستاره تغییر کردند
لود نمیکنه
این بازی مورد علاقه من بود تا حدود یک سال پیش، یکی از آپدیت ها بازی را برای من خراب کرد و تقریباً یک سال بود که روی هیچ یک از دستگاه های من لود نمی شد، سپس به همان سرعتی که کار را ترک کرد، آخرین آپدیت دوباره شروع به کار کرد! متأسفانه بازی دیگر مانند گذشته سرگرم کننده نیست، اکنون تقریباً غیرممکن است که سه ربات را بدون خرید پاور آپ ها شکست دهید و آنها برای بازیکن معمولی گران شده اند، من قبلاً می توانستم برای رتبه اول رقابت کنم. 3-اگر خوش شانس باشم 😬
عالیه پسر
اگر بتوانید سطح 60 را پشت سر بگذارید، این یک بازی عالی خواهد بود. به معنای واقعی کلمه بازخوردهایی در یوتیوب در آن سطح از یک سال پیش وجود دارد مبنی بر اینکه وقتی دکمه قرمز را با چوب چوب فشار می دهید، tnt آنطور که قرار است حرکت نمی کند. که می تواند خوک ها را در وسط منفجر کند. متأسفانه، هنوز هم همینطور است. واضح است که توسعه دهندگان این بازی اهمیتی به آپدیت بازی خود نمی دهند، بنابراین من در حال حذف نصب هستم.
صدا رو درست کن لطفا وقتی بازی می کنم صداها را دوست ندارم
سرگرمی و آرامش در همان زمان
من از آن متنفرم. شما به نقطه خاصی می رسید و واقعا دیگر نمی توانید بازی کنید. من فقط در تورنمنت ها بازی می کنم زیرا برای پیشرفت، باید ستاره های هر سطحی را به آنجا برسانید. یا البته اما آنها. من آماده حذف نصب هستم.
بسیار عالی بود خوک و جوجه ها با هم جنگ می کنند و مرحله زیاد داره 👍👍
همیشه نیاز به اتصال به اینترنت دارد
نه خیلی مزخرفه مسخره کردی خودتو
خاک بر سرای حروم زاده الهی بمیرید
خیلی عالیه تنها بازی هست که من دارم اونایی که میگن کار نمیکنه باید فیلتر شکن قوی نصب کنید بدون فیلتر شکن نمیشه.
من این را دوست دارم 🤩 این یک چالش ذهنی است و سردرگمی های من را حل می کند \ عارضه من عاشق مطالعه هستم 🤩 هر بار به همین دلیل است که من عاشق Angry 🍑🍆 bird 🐦🤬 هستم.
Angry Birds Friends در هرکجا که هستید میتوانید با دوستانتان پرندگان خشمگین یازی کنید.
من به این 3 دلیل می دهم که بازی را دوست دارم. ولی صادقانه. لطفا همه بازی های اصلی را برگردانید. من همه جا را جستجو می کنم و نمی توانم آنها را پیدا کنم. لطفا بازی های قدیمی و کودکی من را برگردانید🥺🥺
پروانه محم32401342
الان دوباره داره خراب میشه وسط مسابقات بلیط. من هرگز یک سکه از پول خود را با این برنامه خرج نمی کنم، زیرا تمام کاری که انجام می دهد خرابی است. باگ کالسکه. اگر مجبور شوم این بازی را حذف و دوباره نصب کنم، به دلیل باگ های موجود در آن، دیگر آن را دانلود نمی کنم. برخی از تابلوها، بر اساس آنچه که قرار است، در مورد ویدیوهای YouTube کار نمی کنند. هدف من نیست این واقعیتی است که هیئتها آنطور که باید واکنش نشان نمیدهند.
این یک بازی عالی است .اما فقط زمانی به صورت آنلاین بازی می کند که قرار است یک بازی آفلاین باشد .لطفا به رفع این مشکل کمک کنید .
مدام یخ می زند. این هدر دادن یک بازی خوب است. Rovio در حال خراب کردن Angry Birds Friends است
Angry Birds Friends Árkádjátékok qkr
Angry Birds Friends Árkádjátékok qkr
من از خرید قدرت های خاص خسته شده ام و بازی همچنان در حال یخ زدن است و باعث می شود دوباره از ابتدا همه چیز را از دست بدهم. شما گفتید که این مشکلات را برطرف کردید، سپس چه اتفاقی می افتد؟ خیلی بازی خوبی بود و رفتی و نابودش کردی. تبریک می گویم
فقط 2 ستاره قبلا سرگرم کننده بود، دیگر نه چندان. اگر می دیدم که توسعه دهندگان در مورد مشکلاتی که من نیز دارم به هرکسی پاسخ می دهند، 4 ستاره می دادم. همه باید شخصی را استخدام کنید تا اینجا پاسخ دهد و روی cust svc شما کار کند. $$$ اوه و به طور جدی، مسائل مربوط به پاداش و تأخیر ناشی از از دست رفتن انرژی را که برای آن هزینه کردم، برطرف کنید. 80 دلار + در یک ماه (سنترال FL، من مطمئن هستم که می توانید من را ببینید). به زودی من بیرون خواهم آمد. * پاور آپ ها را برای بازی طولانی مدت خریدم. ها 👎🏼
نصب میشه کار نمیکنه دانلود نکنین
8 سال است که این بازی را انجام می دهم تا به حال. به طور مداوم پیشرفت شما را از بین می برد تا بتوانند تبلیغات بیشتری را به شما نشان دهند تا بتوانند آنچه را که یک "شکلی" شما را فریب داده است، برگردانند. من متوجه شدم، آنها یک تجارت هستند و باید سود ببرند، اما گیم پلی به خاطر آن آسیب زیادی دیده است. تصور کنید یک ماشین برقی دارید و در سفرتان یک نقص در سیستم وجود دارد. دیگر انرژی ندارید، اما نگران نباشید، می توانید یک آگهی را برای اطلاعات بیشتر تماشا کنید! کافی نیست؟ خیلی بد! شما این هفته به آنجا نخواهید رسید، مکنده ها!
من واقعا این بازی را دوست داشتم، اما در چند هفته گذشته، شما نمی توانید امتیاز خود را ببینید، چه برسد به دوستان خود. من حذف نصب کردم و دوباره نصب کردم و شما همه چیز را برای آن یک بازی می بینید و بعد دوباره لود نمی شود. من عاشق بازی با کانن هستم. اما الان فقط بدون رقابت با کسی بازی می کنم
این بازی خیلی این بازی خیلی خوب
آخرین آپدیت یک ویروس روی گوشی من گذاشت. قبلاً هرگز آن را نداشتم، من روزانه اسکن می کنم تا مطمئن شوم که ویروس یا مشکلی ندارم. متوجه شدم بازی کندتر از حد معمول بود، بنابراین یک اسکن انجام دادم. 2 ویروس پیدا شد من می دانم که آنها از آخرین به روز رسانی آمده اند.
من به این برنامه قبل از آخرین "ارتقا" امتیاز 5 ستاره می دادم. از زمان آخرین ارتقاء حتی نمی توانم آن را باز کنم. 3 روز است که تلاش می کنم، نصب، حذف نصب بدون شانس. به نسخه قبلی برگردید! چیزی را که خراب نیست تعمیر نکنید! طبق آنچه خوانده ام، اینجا تنها نیستم. بسیار ناامید
بازی عالی است، فقط افسانه ها می توانند این بازی را بازی کنند، گرافیک خوب برخی از سطوح بسیار سخت است که بازی کردن آن خوب است. ممنون که بازی خوبی به ما دادید. من از انجام این بازی خوشحالم. بازی خوب
، Angry
هنگامی که در چالش Flock به روبهرو میشوید، زمانی که شروع به رسیدن به بردهای 3 و 4 میکنید، بازی متوقف میشود، که به این معنی است که از اول شروع میکنید. اکنون سه بار این اتفاق افتاده است. این یک بازی عالی بود - با این حال من این احساس را با سایر بازیکنان به اشتراک می گذارم که برنامه نویسان یا سازندگان شما علاقه خود را به این بازی و توسعه این بازی از دست داده اند.
آره من 4 سال پیش این بازی رو بازی میکردم آخرین بار آفلاین بود و اکنون آنلاین است. جالب است اما باید آن را به حالت آفلاین برگردانید
بنابراین آیتم های من جدید هستند، چیزی که خوب نیست این است که هیچ سنسوری وجود ندارد.
پرندگان خشمگین بسیار زنده! به نظر من این یک بازی استراتژیک خوب با تمرین انگشتان زیاد و هماهنگی چشم با دست است. این من را آرام کرد و اکنون من گیر افتاده ام، زیرا پرندگان و چیزهایی که پرواز می کنند را دوست دارم! به کار عالی Rovio ادامه دهید! وو
من معمولا این بازی را دوست دارم اما به دلایلی من را قفل می کند و خطای اتصال را می گوید. من حذف نصب کردم و سپس دوباره نصب کردم، اما اکنون همه چیز را لیست می کنم. به سطح یک بازگشت و من بیش از 8 سال است که این را بازی می کنم. لطفا آن را تعمیر کنید
این یک بازی سرگرم کننده برای انجام زمانی است که هیچ کاری ندارید، من این بازی را به شدت توصیه می کنم
به نظر من بعد از اینکه به امتیاز بالایی رسیدی و به آن سطح برگردی، واقعاً کند است. به علاوه حرکت آهسته بسیار غم انگیز است. همانطور که دیگران بیان کرده اند موارد اضافی تقریباً 1/4 چیزی است که بودند. 2 سنت من
درست به خوبی همه بازی های پرندگان خشمگین دیگر بسیار اعتیاد آور است
iPad ، جدیدترین بازی Rovio ... همچنین می توانیم امتیازات خود را با دوستان به اشتراک بگذاریم تا بتوانیم
عاشق این بازی به اندازه بیرون زدن حباب بسته بندی رضایت بخش است.
برای من مهم نیست هر چیزی که در این بازی اشتباه است، من این بازی را به خاطر شادتر کردن دوران کودکی ام دوست دارم و خاطرات شیرین زیادی برای من به ارمغان آورد، فقط آن را بسیار دوست دارم 💖
iPhone 5,