Post by ligitheslaical on Feb 7, 2022 6:40:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Беше страхотно, докато не спрях да играя за известно време и току-що се върнах и всички неща, които събирах и спестявах за 600+ нива, изчезнаха. 🤦♀️
Би било наистина забавна игра, освен тук последните няколко пъти, когато се опитах да играя, или съм в средата на играта и тя се затваря върху мен, или след като завърша нивото се затваря и трябва да повторя нивото.
Добре, така че играх от няколко години и бях стигнал до ниво 800 и нещо, когато направих нещо катастрофално, въпреки че в моя защита не знам, че ще бъде в момента...запазих напредъка си 😱 вярвах, че щеше да бъде запазен от мястото, където бях, когато всъщност играта ми започна отначало от самото начало. ВСЯКАКВА СЪМ ЯДНА 🤬 !!!!! всъщност току-що бях купил и някои допълнителни неща😭
Играта продължава да замръзва след 1 завъртане, моля, разгледайте я, моля, можете ли да отстраните този проблем Candy crush е замразен Agen, моля, отстранете този проблем
Играта продължава да се срива, докато се опитва да получи бустери и допълнителни ходове. Няма начин да се свържете с администратора! Толкова е разочароващо, че това се случва отново и отново. Всеки ден това продължава. Дано някой погледне тези коментари.
Това е забавно и определено добър начин да прекарате време, когато сте отегчени или в банята 😂 но шегите настрана наистина е забавно, пристрастяващо и наистина лесно, понякога отнема само 1 опит и след това има онези нива, които отнемат 1000 години, а след това, когато преминаваш това ниво, сякаш се е случило чудо 😂 като прецакай тази игра! ..... но все пак ще играя tho lol Така че опитайте candy crush, но внимавайте, ако сте диабетик, не искате да сте в опасност сега хаха, така че се наслаждавайте на тази забавна игра на всички геймъри 😁
Candy Crush Saga в Twitter: "Candy Crush Summer ...
Играта е много предизвикателна и това я прави забавна. Но лесните нива изглеждат по-трудни от твърдите. Много съм доволен от тази игра Играта е много предизвикателна, но ми харесва Играта все още е интересна, но има нужда от няколко промени Много добра игра Все още много добра игра
Играта не струва.
Забавна е за игра, но имам проблем с касичката, тя ме дразни и не получавам злато. Освен това обичам играта.
Candy Crush Saga Опуштене otv
Cooking Fest :vaření hry Arkády lnxt
Ne moga da go izteglqq wee pi6e 4e ima gre6ka 896
аз съм стигнала 3933 нива и не може повече
Започнете да играете Candy Crush Saga днес, невероятна игра-загадка, обожавана от огромен брой играчи по цялата планета. Превключете и съчетайте бонбони в
Добра е
Не ми дава да го инсталирам на таблет vonino
Ниска оптимизация за Xperia z3c, Android 6.0.1. - Много изостава...
Продължавам да губя пари! Току-що похарчих $7,99 и купона от $5, които отне 250 точки, за да спечелим и не получих нищо!! Всички златни кюлчета, които спечеля, никога не получавам. Имайте екранни снимки, за да докажете всичко! Не ми позволяват да публикувам никъде, дори във fb. Поправете го, получавате 5. Ставате много нещастни!😢
Добрата му игра. Просто усещам, че е малко общо. Изтеглих и изтрих играта няколко пъти. Запазвам напредъка си, тъй като имам крал акаунт. Играя и няколко други игри от King. Целта ми е може би да опитате да подобрите текущите си игри, вместо да проектирате нови
Промених мнението си. Тази игра НЕ се нуждае от моите лични данни, включително дата на раждане, за да продължи да позволява играта. Не се предлага опция това да се пропусне. Така че ще трябва да деинсталирам тази игра. Това е краят на парите, които ще спечелите от мен.
Candy Crush Soda Saga беше една от най-популярните мобилни игри на платформата Android от нейното стартиране. Компанията пусна най-новата версия на Candy
Някои нива може да са много трудни, но това не означава, че винаги трябва да се отказвате, без значение с какво се сблъсквате в живота, никога не трябва да се отказвате, защото винаги има победа, най-добрата ми игра досега.
Candy Crush Saga Gündelik ddtj
Страшно добра игра
Преди беше добра игра, но сега вече не можете да гледате реклами за допълнителни ходове и бустери, принудително затваряне, когато сте на път да завършите ниво, arg😠. Решете проблемите любезно, защото обичам играта.
Това е много небалансирана игра и досадна. Твърде трудни нива и имате нужда от дни, за да преминете едно ниво. Никак не ми харесва!
Супер
Добра игра, но продължава да виси и екранът става черен точно когато гледате последната реклама, за да получите повече животи. Това е ужасно разочароващо. Моля, коригирайте това
Обичайте тази игра. Много пристрастяваща. Насладете се на разнообразието от предизвикателства. Продължава да става все по-добър с всяко ново надграждане!
😜
Candy Crush Saga - Енциклопедия
Добре
в момента продължава да се срива...изчистих кеша...все още се срива...понякога, когато играете нивото..други пъти, когато гледате видеоклиповете, за да получите бустери или да получите допълнителни животи.
Keep in mind that, What these Candy Crush Saga tips do is to help you go through different levels with no barriers at all, That's where real
Ууууууууууу
Използване на android 8 на таблет Samsung. Както други описаха, пускането на реклами за получаване на допълнителни ходове вече може да доведе до замръзване на приложението. Сега се случи актуализация и тази игра е по-объркана, отколкото някога съм виждал. Не може да се виждат бустери, така че не могат да бъдат избрани. Рекламите все още сриват приложението.
Боклук ,ама пълен.Два дни на едно ниво
Download Candy crush saga unlimited lives and moves mod apk. the creator of the Game and introduced the world to build a new version of the